Termeni si conditii

**POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL**

**I. Informații generale**

Această Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal este administrată de S.C. Matia Star S.R.L., cu sediul în Iași, str. Stejar, nr. 3, înregistrată cu Nr. ord. reg. com. / an: J22/2720/2000 și C.U.I. RO 13398278 (denumită în continuare "noi", "compania", "Matia Star").

Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile personale ale vizitatorilor și utilizatorilor noștri (denumit în continuare "dumneavoastră", "utilizatorul") atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru web www.casacubrazi.ro (denumit în continuare "site-ul") și serviciile noastre asociate.

**II. Tipuri de informații colectate**

Putem colecta și procesa următoarele date cu caracter personal despre dumneavoastră:

1. Informații pe care ni le furnizați atunci când utilizați serviciile noastre, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de domiciliu sau adresa de livrare.

2. Informații colectate automat atunci când utilizați site-ul nostru, cum ar fi adresa IP, tipul dispozitivului pe care îl utilizați, paginile pe care le vizitați pe site-ul nostru și ora la care accesați site-ul nostru.

**III. Utilizarea informațiilor**

Utilizăm datele cu caracter personal colectate pentru următoarele scopuri:

1. Pentru a vă furniza serviciile noastre de catering și evenimente, inclusiv livrarea meniurilor la domiciliu.

2. Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră pe site-ul nostru.

3. Pentru a comunica cu dumneavoastră despre serviciile noastre, inclusiv pentru a vă răspunde la întrebări, solicitări sau reclamații.

**IV. Dezvăluirea informațiilor**

Nu vom dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către terțe părți, cu excepția cazului în care este necesar pentru a vă furniza serviciile noastre sau dacă suntem obligați să facem acest lucru conform legii.

**V. Protecția informațiilor**

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le colectăm de la pierdere, utilizare necorespunzătoare, acces neautorizat, divulgare, alterare sau distrugere.

**VI. Drepturile dumneavoastră**

În conformitate cu GDPR, aveți dreptul să accesați, să rectificați,

să ștergeți sau să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale în anumite circumstanțe și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail casacubrazi@yahoo.com sau prin telefon la numerele 0730581224 sau 0740231537.

VII. Retragerea consimțământului

Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul de a retrage acest consimțământ în orice moment. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor efectuate înainte de retragerea consimțământului.

VIII. Plângeri

Dacă aveți motive să credeți că prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de către companie nu respectă prevederile GDPR, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

IX. Modificări ale acestei politici

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru și vă vom notifica prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare adecvate.

X. Contact

Dacă aveți întrebări sau solicitări legate de această politică sau de prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la:

S.C. Matia Star S.R.L. Adresa: Iasi, str. Stejar, nr. 3 Telefon: 0730581224 / 0740231537 E-mail: casacubrazi@yahoo.com

Această Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal a fost actualizată ultima oară la data de 28 aprilie 2023.

TOP