Logistica Catering

Prin activitatea de catering si mese festive organizate la sediul clientilor, asiguram un meniu complet si servicii ireprosabile. Oferim clientilor nostri livrari rapide, atat la domiciliu cat si la locul de munca, pentru comenzi de minim 200 lei. In functie de preparatele comandate, timpul de livrare variaza de la 2 ore – 4 ore (ex. pt. sarmalute si ardei umpluti). Cu un Raport-Calitate pret excelent, Casa cu Brazi din Iasi va sta la dispozitie cu meniuri personalizate.

 

Catering in Iasi cu livrare zilnica

Va punem la dispozitie servicii de catering in Iasi, cu livrare zilnica pentru colectivele din institutii, companii, etc. Asiguram ambalarea preparatelor in caserole aseptice si tacamuri de unica folosinta, efecatuand transportul la sediul clientului la o ora stabilita in prealabil.

 

Catering in Iasi pentru alte evenimente

Avem o experienta importanta in organizarea meselor festive pentru diverse evenimente private si corporate, atat in spatii amenajate cat si in aer liber.

Bucatarii nostri, specialisti in realizarea meniurilor pentru nunti, botezuri, pomeniri si alte evenimente speciale, va pun la dispozitie o gama diversificata de meniuri, alcatuite din preparate culinare din gastronomia autohtona si cea internationala.

 

De asemenea, va oferim produse de panificatie si patiserie (chifle, paine, colaci, cozonaci), realizate in laboratorul propriu, folosind retete traditionale si ingrediente naturale de foarte buna calitate.

Realizam la cerere orice meniu personalizat stabilind impreuna cu clientul, functie de preferinte si de bugetul alocat evenimentului, solutia cea mai buna pentru un meniu de

succes.

 

Transportul preparatelor se realizeaza in functie de necesitatile dumneavoastra, fie pe platouri, tavi, oale inox, fie ambalate individual, in caserole.

Optional, va punem la dipozitie echipamente logistice de catering, amenajarea spatiului (mese, scaune, fete de masa, vesela) si personal specializat deservire.

TOP