Catering Evenimente in Iasi de la Casa cu Brazi

Ati cautat catering evenimente in Iasi? Excelent!

Pentru organizarea evenimentelor importante in Iasi (sau imprejurimi), ale firmei dumneavoastra, restaurantul vă pune la dispoziţie servicii diverse la un raport calitate-pret excelent. Organizăm mese festive pentru diverse ocazii: botezuri, aniversări, pensionări, comemorări. Va stam la dispozitie in orice zi a saptamanii. Nu ezitati sa ne contactati.

Restaurantul Casa cu Brazi din Iasi, vă oferă posibilitatea organizării de nunţi, într-un spatiu generos, cu o servire ireprosabila si garantia ca evenimentul dumneavoastra va fi de neuitat, evenimente dispunand de o experienta bogata si de cei mai daruiti bucatari.

Casa cu Brazi organizeaza si gazduieste mese festive cu prilejul oricaror evenimente speciale:

Evenimente familiale: nunti, logodne, cumatrii.

Evenimente religioase: parastase, pomeniri, comemorari.

Evenimente aniversare: majorate, aniversari si onomastice.

Evenimente de absolvire: banchete, baluri, petreceri de absolvire, reintalniri.

Evenimente corporate: reuniuni, dineuri, cocktail-uri, receptii, inaugurari de sedii, lansari de produse, pre-Revelion.

Evenimente tematice si traditionale: Revelion, Craciun, Paste, 1 Martie, 8 Martie

Pe langa meniul delicios si variat, Casa cu Brazi va ofera decorarea festiva si rafinata a spatiului, atmosfera potrivita pentru fiecare tip de eveniment, primirea oaspetilor, servirea prompta si discreta, servicii care va garanteaza un eveniment reusit.

In functie de preferintele dumneavoastra, puteti savura preparate din bucataria romaneasca si cea internationala. Mesele pot fi organizate cu servire individuala sau in sistem de bufet suedez.Daca evenimentul dumneavoastra are loc in alta locatie sau in aer liber, va putem pune la dispozitie, prin serviciile noastre de catering,atat preparatele culinare cat si amenajarea spatiului cu mese, scaune, fete de masa, vesela, precum si personal specializat de servire.

Casa cu Brazi organizeaza petreceri de sarbatori si petreceri cu tematica: Revelion, Craciun, Paste, 1 Martie, 8 Martie, etc. In curand, in aceasta sectiune veti gasi detalii cu privire la astfel de petreceri. Va invitam sa rezervati locuri si sa comandati din timp meniul preferat!

TOP