Despre Casa cu Brazi Iași

Casa cu Brazi Iași este un restaurant cu tradiție, având peste 23 de ani de experiență în domeniu. Situat în cartierul Tătărași, într-o zonă liniștită și aproape de centrul orașului, restaurantul nostru este alegerea perfectă pentru o varietate de evenimente și ocazii speciale.

Cu două locații în Iași, Casa cu Brazi se mândrește cu meniuri accesibile și o selecție variată de preparate culinare care oferă un raport calitate-preț atractiv. Ne străduim să gătim cu pasiune și să ne asigurăm că fiecare client beneficiază de o experiență culinară plăcută și satisfăcătoare.

Restaurantul Casa cu Brazi este specializat în organizarea evenimentelor atât în spațiile proprii, cât și în alte locații. Fie că sunteți în căutarea unui loc pentru o nuntă, parastas, petrecere privată sau eveniment corporate, echipa noastră dedicată va fi alături de dumneavoastră, asigurându-se că toate cerințele și așteptările sunt îndeplinite.

Casa cu Brazi oferă și servicii de catering pentru evenimente în Iași și în județele limitrofe. Ne adaptăm meniurile la cerințele dumneavoastră și oferim servicii ireproșabile pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul de succes.

Vă invităm să descoperiți Casa cu Brazi Iași și să experimentați ospitalitatea noastră și preparatele delicioase într-un cadru plăcut și relaxant.

Pentru livrari accesati si platforma dish :   https://casacubrazirestaurant.order.dish.co/

TOP